Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Navigasyon komut verdiği anda (200 metre ilerden sağa dönün vs..) direksiyondaki ses açma tuşuna basarsanız navigasyonun sesi açılır. Belki navigasyon ayarları kısmında vardır ses açıp-kapama ama ben kendi aracımda (Executive-eco) bu şekilde açıyorum.
Hem navigasyonun konuşması esnasında sesi açarsanız kısık ses açılır hem de ses ayarlarına girdiğinizde orada bir çok ses ayarı var. Şimdi tam aklımda değil ama sesi düşük olan değeri maksimum değer olan 11 yapın.
Menüde kılavuz ses ayarı olarak geçiyor o yüzden bulmak ve navigasyonla ilişkilendirmek biraz zor oldu ama buldum. Tesekkürler. Navigasyon konuşurken müziğin otomatik olarak kısılmaması da ayrı bir problem bence.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.