Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ayrıca birkaç şey daha eklemek istiyorum. Konuştuğum tüm servislerin pazarlığa açık olduğunu düşünüyorum. Randevü almadan bence pazarlık yapabilirsiniz.Benim işime en yakın Park Honda. Neredeyse yürüme mesafesi o yüzden ilk onları aradım. En yüksek fiyatta onlara ait. En son tekrar onları arayıp 950,00₺ fiyat veren bayiler var diye bildirdim. Bu fiyatın üzerine %10 daha indirim yapacaklarını söylediler.Cem Honda içinde androidler için bilmiyorum App’i var mı diye ama iOS için app indirip oradan randevü alırsanız oradan da %10 indirim alabilirsiniz. Ayrıca bana bu fiyat üzerinden kapı altı Civic nikalaj yazısı da hediye edeceklerini söylediler.Ay ışığı en makul fiyatı teklif etti. Yalnız Google ‘a Ay Işığı Honda yazdığım zaman; Bir çok şikayet bildirimi olduğunu gördüğüm için randevü almadım.Marmara Plaza Honda’yı tercih ettim. İnşaAllah Cumartesi Günü tecrübelerimi sizinle bu sayfadan paylaşırım.Bu arada bir kaç servide de navigasyonu el freni sisteminden ayırabilirmiyiz diye sordum ama olumlu dönüş sağlanmadı.[emoji4]iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ayrıca birkaç şey daha eklemek istiyorum. Konuştuğum tüm servislerin pazarlığa açık olduğunu düşünüyorum. Randevü almadan bence pazarlık yapabilirsiniz.
Benim işime en yakın Park Honda. Neredeyse yürüme mesafesi o yüzden ilk onları aradım. En yüksek fiyatta onlara ait. En son tekrar onları arayıp 950,00₺ fiyat veren bayiler var diye bildirdim. Bu fiyatın üzerine %10 daha indirim yapacaklarını söylediler.
Cem Honda içinde androidler için bilmiyorum App’i var mı diye ama iOS için app indirip oradan randevü alırsanız oradan da %10 indirim alabilirsiniz. Ayrıca bana bu fiyat üzerinden kapı altı Civic nikalaj yazısı da hediye edeceklerini söylediler.
Ay ışığı en makul fiyatı teklif etti. Yalnız Google ‘a Ay Işığı Honda yazdığım zaman; Bir çok şikayet bildirimi olduğunu gördüğüm için randevü almadım.
Marmara Plaza Honda’yı tercih ettim. İnşaAllah Cumartesi Günü tecrübelerimi sizinle bu sayfadan paylaşırım.
Bu arada bir kaç servide de navigasyonu el freni sisteminden ayırabilirmiyiz diye sordum ama olumlu dönüş sağlanmadı.[emoji4]
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.