Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Sürüş pozisyonu konusunda hiç sorun yaşamadım,görüş açıları ve çevre kontrolü bahsettiğiniz araçlara göre daha iyidir diye düşünüyorum. Benim eşim kullanıyor hiç sorun yaşamıyor.Park ve manevra konusunda da sorun yaşatacak araç değil ,görüş açıları ortalamanın üzerinde olduğundan park konusu da rahat benim için.lpg de ortalama kullanımda ş.içi 11-12 lt, ş.dışı 6-7 lt tüketim değeri var.Sübap ayarı 20 binde bir biraz da kullanımınıza bağlı olarak yaptırıyorsunuz maliyeti yetkili serviste 200 tl yi geçer,özel servisler 100-150 tl ye yapıyorlar. Focus yada i20 konusunda şöyle söyleyim,bu 2 aractan birisiyle takas yaparmısınız deseniz ben yapmam.iPhone cihazından gönderildi.
Sürüş pozisyonu konusunda hiç sorun yaşamadım,görüş açıları ve çevre kontrolü bahsettiğiniz araçlara göre daha iyidir diye düşünüyorum. Benim eşim kullanıyor hiç sorun yaşamıyor.Park ve manevra konusunda da sorun yaşatacak araç değil ,görüş açıları ortalamanın üzerinde olduğundan park konusu da rahat benim için.lpg de ortalama kullanımda ş.içi 11-12 lt, ş.dışı 6-7 lt tüketim değeri var.Sübap ayarı 20 binde bir biraz da kullanımınıza bağlı olarak yaptırıyorsunuz maliyeti yetkili serviste 200 tl yi geçer,özel servisler 100-150 tl ye yapıyorlar. Focus yada i20 konusunda şöyle söyleyim,bu 2 aractan birisiyle takas yaparmısınız deseniz ben yapmam.
iPhone cihazından gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.