Konuya cevap cer

Hocam gördüğüm kadarıyla fiyatla ilgili çok fazla bir yorum yok konuda. Herkes neyi tecrübe ettiyse elinden geldiğince aktarıyor. Ayrıca her yıl yeni lastik almak bu konu için profesyonel konuma gelmek adına tek yol da değildir. Bu yazınız üzerine de sizden en azından bir tavsiye beklerdik. [USER=5376]@fatihdemet[/USER] hocama da katılıyorum. Ayrıca elinin altında 3 4 araba varsa hepsine ayrı lastik deneyip de 1 yıl içerisinde gayet de güzel bilgi verilebilir. 99 ies aracımızda petlas imperium pt515 var, fiyat performans lastiği. Yumuşaklığı güzel ama patinaja çok düşürüyor, ayrıca ıslak zeminde sıfır. Accord aracımızda petlas velox sport pt741 var. Tahmin edebileceğiniz gibi imperiuma göre performansı çok daha iyi. Kuru zeminde gerçekten iyi performans sunuyor. Islak zeminde bir goodyear grip performance olmasa da yeterli. 2012 aracımda continental conti 5 vardı çok sertti komforu azdı ama yol tutuşu gerçekten iyiydi. Sesi de fazlaydı tabi sertlikle doğru orantılı olarak. Bu arada kışlık olarak da bu zamana kadar hankook ve petlas kullandım bütün araçlarımda petlasın kış lastiklerinden çok memnun olduğum için başka lastik deneme ihtiyacı duymadım. Ankara keçiören yokuşlarını bilen arkadaşlar vardır, oralarda bile yolda bırakmadılar beni. Bu önümüzdeki kış için de petlas alıcam gibi duruyor.

Geri