Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Arkadaşlar tekrar merhaba . Şehir içi yüzde 45 şehirlerarası yüzde 55 yol yaptım . Ekonomi düşünmeden yapmış olduğum sürüşte Dediğim üzere tekrardan yakıt tüketimini test ettiğimde 900 km de 390 TL lik benzin aldı bu da 100km de 1.92 litre benzin tüketmiş demek oluyor. Dediğim gibi fabrika verisinden fazla yakıyor .Lpg ve benzin karma tüketim ise kilometrede 1.24 kuruş olarak gerçekleşti.Yakıt aldığım yer Tokat burada lpg 11.19 benzin 22.50 TL [emoji1303]Tam anlamıyla beklediğim ekonomiyi alamasam da aracı bakıma sokunca bir tık daha düşeceğine inanıyorum.iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Arkadaşlar tekrar merhaba . Şehir içi yüzde 45 şehirlerarası yüzde 55 yol yaptım . Ekonomi düşünmeden yapmış olduğum sürüşte Dediğim üzere tekrardan yakıt tüketimini test ettiğimde 900 km de 390 TL lik benzin aldı bu da 100km de 1.92 litre benzin tüketmiş demek oluyor. Dediğim gibi fabrika verisinden fazla yakıyor .
Lpg ve benzin karma tüketim ise kilometrede 1.24 kuruş olarak gerçekleşti.
Yakıt aldığım yer Tokat burada lpg 11.19 benzin 22.50 TL [emoji1303]
Tam anlamıyla beklediğim ekonomiyi alamasam da aracı bakıma sokunca bir tık daha düşeceğine inanıyorum.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.