Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Beyler kendimden irite ettirmek istemiyorum ama Direksiyon kutusu sorunu için zaten konu başlığı var bence temel konu o ise orada yazışmak daha doğru olur.dahası dediğim gibi çıktı birebir aynı konu ve çözümü var topu topu 3-3.5 saat süren bir işlemle sizi memnun şekilde uğurluyorlar, serviste çözüm bulamayan arkadaşlar Honda Türkiyeyi arayın durumuzunu,şikayetinizi dile getirin sonra servis paşa paşa sizi arayacak geri çağıracak takacak.not: Perşembe den bu yana aralarında konuya yazanda dahil toplam 3 üyemiz direksiyon kutusunu taktırdı, takılma vs kalmadı, kazasız belasız sürüşler diliyorum hepsine.
Beyler kendimden irite ettirmek istemiyorum ama Direksiyon kutusu sorunu için zaten konu başlığı var bence temel konu o ise orada yazışmak daha doğru olur.
dahası dediğim gibi çıktı birebir aynı konu ve çözümü var topu topu 3-3.5 saat süren bir işlemle sizi memnun şekilde uğurluyorlar, serviste çözüm bulamayan arkadaşlar Honda Türkiyeyi arayın durumuzunu,şikayetinizi dile getirin sonra servis paşa paşa sizi arayacak geri çağıracak takacak.
not: Perşembe den bu yana aralarında konuya yazanda dahil toplam 3 üyemiz direksiyon kutusunu taktırdı, takılma vs kalmadı, kazasız belasız sürüşler diliyorum hepsine.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.