Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hocam ben de sizin aracınızın 2009 modeli vardı. Geçen sene bakımda baskı balatanın direnç değeri yüksek dediler. Değiştirmek gerekli dediler. Ne zaman yolda kalırsın hiç belli olmaz dediler. Fiyatı sordum tahmini 3000 tl dediler ben de hemen aracı sattım tabi. Benim araç 70.000 km deydi. Bende de hiçbir sorun yoktu. Kaydırma yaşamıyordum. Yine de siz servise gidin. Bazen baskı balata sağlam çıkıyor sadece volanda sıkıntı olabiliyor. Volan daha ucuza hallediliyor. Serviste bilgisayara bağlanması lazım aracın.2013 Honda Civic Sedan Eco Beyaz&Navitech NX 220R
Hocam ben de sizin aracınızın 2009 modeli vardı. Geçen sene bakımda baskı balatanın direnç değeri yüksek dediler. Değiştirmek gerekli dediler. Ne zaman yolda kalırsın hiç belli olmaz dediler. Fiyatı sordum tahmini 3000 tl dediler ben de hemen aracı sattım tabi. Benim araç 70.000 km deydi. Bende de hiçbir sorun yoktu. Kaydırma yaşamıyordum. Yine de siz servise gidin. Bazen baskı balata sağlam çıkıyor sadece volanda sıkıntı olabiliyor. Volan daha ucuza hallediliyor. Serviste bilgisayara bağlanması lazım aracın.
2013 Honda Civic Sedan Eco Beyaz&Navitech NX 220R
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.