Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ben aracıma bayiden alırken altına komple pütür yaptırttım. Daha sonra internetten malzemeleri alarak bagaj içini bitüself ile kapladım. Davlumbazları söküp içini yalıtım süngeri ile kapladım. Bagaj kapağının ve motor kaputuna da titreşim sönümleyici malzeme ile yalıtım yaptım. En son da 4 kapı döşemelerini söküp kapı sacına içerden bitüself yaptım üstüne de yalıtım süngeri yaptım. Baya farkediyor arkadaşlar tavsiye ederim. Ses baya azaldı inanın müzik sesi bile farkediyor sesi daha çok açabiliyorum sesi bozmadan [emoji106]iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ben aracıma bayiden alırken altına komple pütür yaptırttım. Daha sonra internetten malzemeleri alarak bagaj içini bitüself ile kapladım. Davlumbazları söküp içini yalıtım süngeri ile kapladım. Bagaj kapağının ve motor kaputuna da titreşim sönümleyici malzeme ile yalıtım yaptım. En son da 4 kapı döşemelerini söküp kapı sacına içerden bitüself yaptım üstüne de yalıtım süngeri yaptım. Baya farkediyor arkadaşlar tavsiye ederim. Ses baya azaldı inanın müzik sesi bile farkediyor sesi daha çok açabiliyorum sesi bozmadan [emoji106]
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.