Bugün itibariyle 18 gündür aracım hala serviste arkadaşlar. Hala Parça bekliyoruz. Geçtiğimiz cuma, yani 8 Şubat'ta parçanın nerede olduğunu öğrenip bana net bir cevap vermeleri konusunda servisi sıkıştırdım, yarım saat sonra geri dönüş yaptılar. Parçanın havaalanında paketlemede gözüktüğünü, en geç pazartesi-salı günü ellerinde olacağını söylediler. Pazartesi aradım, bugün kargo firması bize uğramıyor yarın büyük ihtimalle elimizde olur dediler. Bu sabah aradılar, kargoda gelen parçalar arasında bizim parça çıkmamış, yedek parça departmanıyla tekrar görüşmüşler, parçanın en geç 14 Şubat'ta servise ulaşacağı cevabı verilmiş. Daha parça takılacak, aracın testleri yapılacak, ne zaman teslim edileceğine dair net bilgiyi ancak parça ulaşıp işlemler başlayınca vereceklerini söylüyorlar.
Bu görüşmeden sonra Honda Türkiye'yi aradım, meseleyi tane tane anlattım, kaydımı aldıklarını ve en kısa sürede dönüş yapacaklarını söylediler. Tahmin edeceğiniz üzere hala ses seda yok.
Bu arada Honda Global'den cevap geldi. Amerika dışındaki bölgelerle ilgilenme yetkilerinin olmadığını söyleyerek bana süper bir akıl vermişler gönderdikleri mailde: Şikayetimle alakalı honda.com.tr adresinden bölge yetkilimle iletişime geçmeliymişim. Dahiyane bir fikir! Hiç aklıma gelmemişti!
Sitede geçen gün bir üyemizin paylaştığı mail adresi üzerinden Honda Japonya'ya mail attım bugün, bakalım onlar nasıl bir dönüş yapacaklar...
Velhasıl benim sabrım artık tükenme noktasına geldi. Yarın bir avukatla görüşüp hukuki haklarımın neler olduğu konusunda bir bilgi almayı düşünüyorum. "Paranla rezil olmak" tabirinin net bir örneğini yaşıyorum şu anda gerçekten, sinirlerim ve moralim çok bozuk! 
Konu hakkında hukuki bilgisi olan arkadaşların her türlü görüş ve önerisine açığım şu an.