Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
işçilik pahalı degil resmen soygun olmuş yuh yani ben sanayide eski arabamın(focus) yag ve filtrelerini degiştirirdim usta 20tl aldı 2 ay evvel. Burada ek olarak lpg bakımı var. Gerisi aynı yag,polen ve hava filtre değişimi için 200tl işçilik mi alınır. Düşünün yag ve filtresini aldıgınız yerler bedava zaten yag ve filtre değişimini yapıyor. Geriye sadece Polen ve hava filtresi değişimi işi kalıyor artık siz hesap edin.. zaten malzemeyi pahalı satıyor bari işçiliği ucuz olsa gözümüze gelmez. Benim sorum şu yagı kendin götürdün garantiyi bozar gibi tabirler kullanmadılar degil mi ? Bende kendim alıp götürmeyi düşünüyorum. Birde kalorifer havalandırma sistemi diye bir kalem var orada ne yaptılar ?
işçilik pahalı degil resmen soygun olmuş yuh yani ben sanayide eski arabamın(focus) yag ve filtrelerini degiştirirdim usta 20tl aldı 2 ay evvel. Burada ek olarak lpg bakımı var. Gerisi aynı yag,polen ve hava filtre değişimi için 200tl işçilik mi alınır. Düşünün yag ve filtresini aldıgınız yerler bedava zaten yag ve filtre değişimini yapıyor. Geriye sadece Polen ve hava filtresi değişimi işi kalıyor artık siz hesap edin.. zaten malzemeyi pahalı satıyor bari işçiliği ucuz olsa gözümüze gelmez.
Benim sorum şu yagı kendin götürdün garantiyi bozar gibi tabirler kullanmadılar degil mi ? Bende kendim alıp götürmeyi düşünüyorum. Birde kalorifer havalandırma sistemi diye bir kalem var orada ne yaptılar ?
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.