Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ben garantisiz bir şekilde 3 yıl dsg şanzımanlı dizel octavia kullanmış biri olarak garanti konusunu pek takmıyorum.Ekstra ücret karşılığı motor sigortası yapılıyor. Ben yaptırmadım ama düşünüyorum.Honda'nın 6 yıl garanti olayını ben tamamen müşterilerini söğüşleme taktiği olarak görüyorum. 500₺ ye bitebilecek bakımı 1100₺ gibi rakamlara yapıyorlar zaten olası bir arızanın masrafını müşteriden önceden almış oluyorlar.Şanzıman bakımlarını yetkili serviste yapmayı düşünüyorum o konuda görüşmedim Hondayla ama sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Arabama iyi bakarım. Bakımlarını aksatmam. Orijinal parça kullanırım. Yinede masraf çıkarsa ona yapacak birşey yok.Hangimizin garantisi varki bu hayatta.
Ben garantisiz bir şekilde 3 yıl dsg şanzımanlı dizel octavia kullanmış biri olarak garanti konusunu pek takmıyorum.
Ekstra ücret karşılığı motor sigortası yapılıyor. Ben yaptırmadım ama düşünüyorum.
Honda'nın 6 yıl garanti olayını ben tamamen müşterilerini söğüşleme taktiği olarak görüyorum. 500₺ ye bitebilecek bakımı 1100₺ gibi rakamlara yapıyorlar zaten olası bir arızanın masrafını müşteriden önceden almış oluyorlar.
Şanzıman bakımlarını yetkili serviste yapmayı düşünüyorum o konuda görüşmedim Hondayla ama sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Arabama iyi bakarım. Bakımlarını aksatmam. Orijinal parça kullanırım. Yinede masraf çıkarsa ona yapacak birşey yok.
Hangimizin garantisi varki bu hayatta.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.