Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Rsi ilk çıktığında Nisan 2017 'de 110 bine almıştım.Su an 42000 kmde.Yakıt harici herseyinden son derece memnunum .Yakıt da afaki değil ama kontrollü olmaK zorundasınız. Bu zorunluluk beni rahatsız ediyor.Hani bir doya doya gezmek vardır ya o konuda baskı hissettiriyor bana .Bir önceki aracım focus 3 dizeldi .Dediginiz gibi dayak yiyordum içinde ama aracı hiç acimadan agresif kullanırdım.Şu an rse bi talip cıktı 130 bin verecek.Boyle olunca aklıma yine ilk focus geldi .Yeni kasanin süspansiyonu tahminim daha serttir çünkü torsiyon kullanmışlar . Onun dışında geniş tam otomatik şanzıman var .Ama içi Honda'nin 10 sene gerisinde. Tek artısı dizel olması .Yalnız şöyle bakınca civic dizel oto elegance için 200 bin uzeri fiyat cekiyorlar .Focus trend x dizel oto 165 bine daha alınası bir araçBenim ozelimde düşünürsek rsten focus titaniuma bile binsem rsi özlerim net.Bu yüzden lpg olayını takip edicem bakalim
Rsi ilk çıktığında Nisan 2017 'de 110 bine almıştım.Su an 42000 kmde.
Yakıt harici herseyinden son derece memnunum .
Yakıt da afaki değil ama kontrollü olmaK zorundasınız. Bu zorunluluk beni rahatsız ediyor.Hani bir doya doya gezmek vardır ya o konuda baskı hissettiriyor bana .Bir önceki aracım focus 3 dizeldi .Dediginiz gibi dayak yiyordum içinde ama aracı hiç acimadan agresif kullanırdım.
Şu an rse bi talip cıktı 130 bin verecek.Boyle olunca aklıma yine ilk focus geldi .Yeni kasanin süspansiyonu tahminim daha serttir çünkü torsiyon kullanmışlar . Onun dışında geniş tam otomatik şanzıman var .Ama içi Honda'nin 10 sene gerisinde. Tek artısı dizel olması .
Yalnız şöyle bakınca civic dizel oto elegance için 200 bin uzeri fiyat cekiyorlar .Focus trend x dizel oto 165 bine daha alınası bir araç
Benim ozelimde düşünürsek rsten focus titaniuma bile binsem rsi özlerim net.Bu yüzden lpg olayını takip edicem bakalim
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.