Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ne Prins'in ne Honda'nın nede LPG'nin fanatiğiyim. Bu sistem gayet karlı. [USER=11370]@ugurozer[/USER] hesaplamaları gayet düzgün bir biçimde yapmış. Benim aracım da o hesaptakiyle birebir yakıt sarfiyatı yapıyor. (Sürüş stillerinden dolayı tüketim farkı olur normaldir üstteki mesajlarıma belirtmiştim.)Al-sat yapıyorsanız mantıklı gelmeyebilir. Ama uzun dönem kullanırım satmam diyenler için mantıklı.40.000 km kullandım ben bu sistemi tık demedi (maşallah). Kite verdiğim parayıda geri aldım. Sorunlu bir durum olsaydı zaten şimdiye kadar gösterirdi kendini. Burada önemli olan soru arabayı satacak mısın yoksa kullanacak mısın? Canım sıkılır satarım diyorsan zaten hiçbişey yaptırma o arabaya.
Ne Prins'in ne Honda'nın nede LPG'nin fanatiğiyim. Bu sistem gayet karlı. [USER=11370]@ugurozer[/USER] hesaplamaları gayet düzgün bir biçimde yapmış. Benim aracım da o hesaptakiyle birebir yakıt sarfiyatı yapıyor. (Sürüş stillerinden dolayı tüketim farkı olur normaldir üstteki mesajlarıma belirtmiştim.)
Al-sat yapıyorsanız mantıklı gelmeyebilir. Ama uzun dönem kullanırım satmam diyenler için mantıklı.
40.000 km kullandım ben bu sistemi tık demedi (maşallah). Kite verdiğim parayıda geri aldım. Sorunlu bir durum olsaydı zaten şimdiye kadar gösterirdi kendini. Burada önemli olan soru arabayı satacak mısın yoksa kullanacak mısın? Canım sıkılır satarım diyorsan zaten hiçbişey yaptırma o arabaya.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.