Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Sayın atilla kardeşim,Dön ve yazdıklarımı bir daha oku... Hesaplama yaparken kullandığım tüm veriler fabrika sehir içi yakıt verileri ve burada arkadaşların mesajlarında belirttiği LPG ile birlikte benzin tüketim miktarlarıdır. Beni tanımadan boş laflarla saldırıya geçmişsiniz... Ben basit matematik hesabı ve burada paylaşılan verileri kullandım. Bu davranışınız da hiç hoş değil. Hesap yapmayı bilmiyorsanız söyleyin çok basit... Benim fikrime katılmak zorunda değilsiniz ama saygılı olmak zorundasınız...İyi günler dilerim...
Sayın atilla kardeşim,
Dön ve yazdıklarımı bir daha oku... Hesaplama yaparken kullandığım tüm veriler fabrika sehir içi yakıt verileri ve burada arkadaşların mesajlarında belirttiği LPG ile birlikte benzin tüketim miktarlarıdır. Beni tanımadan boş laflarla saldırıya geçmişsiniz... Ben basit matematik hesabı ve burada paylaşılan verileri kullandım. Bu davranışınız da hiç hoş değil. Hesap yapmayı bilmiyorsanız söyleyin çok basit... Benim fikrime katılmak zorunda değilsiniz ama saygılı olmak zorundasınız...
İyi günler dilerim...
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.