Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hocam ben de düşünüyorum ama bu araclarin turbosu küçük oldugundan turbo basincini artirmak cok riskli turboyu yakin zamanda eritmeye baslayabilir diyorlar. Hondata 210hp Racechip 218hp veriyor ayni fiyatlara ama hondata saha sorunsuz muhtemelen. Racechip direk turboyu acarak guc sağlıyor bu bana biraz daha riskli gibi geliyor Ecutech firmasini bekliyorum ama daha cok bekleyeceğiz gibi duruyor.Samimi olarak tavsiye eder misiniz racechip i? Bir de 0-100 degeri olctunuz mu hic ne kadar bir iyileşme sagladi acaba??MHA-L29 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam ben de düşünüyorum ama bu araclarin turbosu küçük oldugundan turbo basincini artirmak cok riskli turboyu yakin zamanda eritmeye baslayabilir diyorlar. Hondata 210hp Racechip 218hp veriyor ayni fiyatlara ama hondata saha sorunsuz muhtemelen. Racechip direk turboyu acarak guc sağlıyor bu bana biraz daha riskli gibi geliyor Ecutech firmasini bekliyorum ama daha cok bekleyeceğiz gibi duruyor.
Samimi olarak tavsiye eder misiniz racechip i? Bir de 0-100 degeri olctunuz mu hic ne kadar bir iyileşme sagladi acaba??
MHA-L29 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.