Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
2020 fc5 kumaş koltukta sağ ön yolcu kısmında sebebi belli olmayan bir deforme oluştu bugün servis fotolarını çekti kumaş koltukta ilk defa böyle bir sorun olduğu söylendi garantiye girmeye bileceği de dendi,hatta ilgilenen arkadaş garanti işlemi başlatmamak için baya bir uğraştı foto çeksekte kullanıcı hatası denecek dedi. Biraz zorlayarak foto çektirdim ve ben garantiden değişim işlemini başlatacağım dedi umarım yapmıştır ama kumaş koltukta oturak kısmında deforme olan birileri var mı merak ettim döşeme rengi bejiPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
2020 fc5 kumaş koltukta sağ ön yolcu kısmında sebebi belli olmayan bir deforme oluştu bugün servis fotolarını çekti kumaş koltukta ilk defa böyle bir sorun olduğu söylendi garantiye girmeye bileceği de dendi,hatta ilgilenen arkadaş garanti işlemi başlatmamak için baya bir uğraştı foto çeksekte kullanıcı hatası denecek dedi. Biraz zorlayarak foto çektirdim ve ben garantiden değişim işlemini başlatacağım dedi umarım yapmıştır ama kumaş koltukta oturak kısmında deforme olan birileri var mı merak ettim döşeme rengi bej
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.