Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
UK61 hocam Good Year ın F1 asymetric serilerinin bir iki ve üç bütün serilerini kullandım önceki arabamda Pirelli lerin yerine takdığımda arabada çok belirgin bir konfor artışı ve sessizlik meydana gelmişti , buna mukabil çok iyi yol tutan bir lastik . Tarafsız testleri bulup incelerseniz optimal noktada çok mantıklı bir seçim gibi durduğunu fark edersiniz. Bu arada salt tutuş ve performans odaklı bakarsanız Yokohama Advan 105 iyi tercih ama ben kaç sefer düşündüm ama parama kıyamadımiPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
UK61 hocam Good Year ın F1 asymetric serilerinin bir iki ve üç bütün serilerini kullandım önceki arabamda Pirelli lerin yerine takdığımda arabada çok belirgin bir konfor artışı ve sessizlik meydana gelmişti , buna mukabil çok iyi yol tutan bir lastik . Tarafsız testleri bulup incelerseniz optimal noktada çok mantıklı bir seçim gibi durduğunu fark edersiniz. Bu arada salt tutuş ve performans odaklı bakarsanız Yokohama Advan 105 iyi tercih ama ben kaç sefer düşündüm ama parama kıyamadım
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.