Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ben sana hangi araçları kullanıyorsun diye sormadım bende sayarsam bayağı var edebime yakışmaz.bu yazıyı nereden buldun onuda bilemem ben gel mühendislik anlamımda bmv dahil her markanın mühendisleri ile maşlleşelim start stop yakıt ekonomisi içinmi yoksa çevreyi daha az kirletmek içinmi madem öyle Honda econ modunu niye koymuş arabalara. Ayrıca İstanbulda hergün bu aracı kullanan birisi olarak ikisi arasındaki farkı tecrübe etmiş birisiyim diyorum. Gelsin kim iddia ediyorsa test edelim bakalım veriler ne diyecekiPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ben sana hangi araçları kullanıyorsun diye sormadım bende sayarsam bayağı var edebime yakışmaz.bu yazıyı nereden buldun onuda bilemem ben gel mühendislik anlamımda bmv dahil her markanın mühendisleri ile maşlleşelim start stop yakıt ekonomisi içinmi yoksa çevreyi daha az kirletmek içinmi madem öyle Honda econ modunu niye koymuş arabalara. Ayrıca İstanbulda hergün bu aracı kullanan birisi olarak ikisi arasındaki farkı tecrübe etmiş birisiyim diyorum. Gelsin kim iddia ediyorsa test edelim bakalım veriler ne diyecek
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.