Civic vs omoda5

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan squardy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
Ahmet Can Kızıldere
Aracınız
Civic FC5 2021
Ya bi sorum olcaktı deneyen birisi varsa bende 182 lık Civic var bir arkadaşım diyor ki omoda 5 ler seni alır hiç deneme fırsatım da olmadı.Bir de ayrıca bir kaç araba daha yazıcam deneyenler olduysa sonuçlarını söyleyebilir mi.
320
Leon Fr stage1
Chery omoda 5
Insignia 180 HP likler

Yeni g20 leri yiyor 182lik civic dakika 4:15 den sonrasını izleyebilirsiniz.

Ya bi sorum olcaktı deneyen birisi varsa bende 182 lık Civic var bir arkadaşım diyor ki omoda 5 ler seni alır hiç deneme fırsatım da olmadı.Bir de ayrıca bir kaç araba daha yazıcam deneyenler olduysa sonuçlarını söyleyebilir mi.
320
Leon Fr stage1
Chery omoda 5
Insignia 180 HP likler
Merhaba, teknik verilerini karşılaştırdığımızda beygir gücü aynı, tork değeri omoda 5 in daha yüksek. 0-100 süresi omoda 5 in biraz daha uzun ağırlığı civicten daha fazla sanırım bunu da tork avantajı ile kapatır. Omoda 5 daha avantajlı gibi görünüyor. Yine de fiilen karşılaştırmasını görmek lazım. Omoda 5 yüksek bir araç olduğu için rüzgar direnci daha fazla olacaktır. Bu da dezavantaj yaratabilir.

Öncelikle merhabalar. 3 yıl 130.000 km kadar insignia 1.6 t 180'lik tecrübem oldu. Yakıt derdiniz yoksa temiz bakımlısını ve benzinlisini ( lpg kesinlikle bu araçlara gitmiyor ) bulursanız kaçırmayın derim. Bana göre fiyat performans olarak binebileceğiniz en güzel araçlardan birisi. 182'lik civic ile İki aracı aynı anda deneme şansım olmadı ama hissiyat olarak 0-100'de civic ağırlığın vermiş olduğu avantaj ile önde götürürken 100'den sonra ( özellikle yüksek süratlerde ) insignia'nın daha iyi gideceğini tahmin ediyorum.
Düzeltme : Araçlara baktığınızı düşünerek böyle yazdım. Zaten bir civic sahibiymişsiniz :)

Son düzenleme:
320
Leon Fr stage1
Chery omoda 5
Insignia 180 HP likler

Leon ile videom var, benim araç stoktu o zamanlar. Leon manuel 125lik egsoz yazılım vardı.

Geri