Climate Tuş Sorunu

Ad Soyad
Ahmet Şahin
Aracınız
Civic FC5 2018
İyi akşamlar arkadaşlar. Grubun yenisiyim. Bugün başıma gelen bir olayın çözümünü bulursam çok sevineceğim.
Aracım 2018 Civic eko excetive.
Klima tuşuna bastığımda ekrana klima ekranı gelmiyor,o tuş dılımda altında bulunan on,off front,rear ,push oto vs bunlar çalışıyor.
Klimayı on/off düğmesinden açıyorum,açılıyor ama ayar yapayım diyorum yapamıyorum ekrana gelmiyor. Açtım arkasını baktım soket kaynaklı mı diye ama soketlerde çıkma vs yok. Yardımı dokunana şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.

Auto , Tuşuna bastığınızda da Klima on yazmıyor ise bu normal (hiç birşey yazmaz) ,auto tuşuna basıp iç dereceyi ayarlayın örn 24 derece klima otomatik olarak iç sıcaklığı 24 dereceye gelinceye kadar güçlü üfler sonrasında,24 geldiğinde otomatik olarak hız,üfleme gücü düşer....(araç duruma göre ayaklara,duruma göre ön göğüse, duruma göre ön orta konsoldan soğuk üfler..)

Eğer klimayı on/off tuşuna basarsanız açmış/kapamış olursunuz...Ve derece manuel ayarlanmış olur ...buradan klimayı açtığınızda on/off yazısı gözükür ve manuel ayarda kalmış olur...

Ön cam buğu düğmesine bastığınızda da Klima on yazısı gözükmez , bu normaldir....

Şimdi sizin tam sorununuz nedir ????

Geri