Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Arkadaşlar hayırlı ramazanlar herkese,2013 cıvıc otomatik elegance aracımı satıp corolla 1.2 Turbo almak var aklımda bu aralar, İzmir de yaşıyorum aracı %80 eşim işe gidişte kullanıyor, amacım model yükseltmek aracımı yenilemek ve turbo motor bir araca sahip olmak. Kendim corolla yı hiç kullanmadım ama işim dolayısıyla 1.2 turbo clio kullanıyorum zaman zaman, performansı gayet yeterli, ara hızlanmaları bizim araçlara göre daha seri.Bagaj problemim yok, uzun yol yapmıyorum genellikle havayolunu kullanıyorum çünkü gittiğim yerlerde kullanacağım araçlar oluyor.Sizlerin görüşlerini de almak istedim bu konuda.iPad cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Arkadaşlar hayırlı ramazanlar herkese,
2013 cıvıc otomatik elegance aracımı satıp corolla 1.2 Turbo almak var aklımda bu aralar, İzmir de yaşıyorum aracı %80 eşim işe gidişte kullanıyor, amacım model yükseltmek aracımı yenilemek ve turbo motor bir araca sahip olmak. Kendim corolla yı hiç kullanmadım ama işim dolayısıyla 1.2 turbo clio kullanıyorum zaman zaman, performansı gayet yeterli, ara hızlanmaları bizim araçlara göre daha seri.
Bagaj problemim yok, uzun yol yapmıyorum genellikle havayolunu kullanıyorum çünkü gittiğim yerlerde kullanacağım araçlar oluyor.
Sizlerin görüşlerini de almak istedim bu konuda.
iPad cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.