Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Geçmiş olsun. Zor bir süreç sizi bekliyor. Ruh sağlığınız bile bozuluyor. Sevdiklerinizi özlüyorsunuz, "İnsan içine ne zaman çıkacağım" diye bekliyorsunuz. Ama sabredin ve güçlü olun.Ben iyileştim çok şükür. 14 gün tedavi sonunda negatifi gördüm. Temasta bulunduğum 2 arkadaş daha vardı. Onlar yine pozitif çıktı. 5 gün daha hastanede yatmak zorunda kaldılar. Test sonucunu beklemek bile büyük stres. Rabbim kimseyi düşürmesin.Şimdi çok iyiyim. İştahsızlık ve mide bulantısı devam ediyor ama diğer tüm semptomlar geçti. Bazen sürprizler olmuyor değil. Geçen gün durup dururken kustum. Ağzımdan hatta burnumdan bile geldi. Sanırım vücut ayarlarım biraz bozuldu. 14 günde 7kg kaybettim.. Bunlar da düzelir inşallah. Ölümün nefesini ensemizde hissettik. Olacak o kadar şeyler.Allah şifa versin.[ATTACH=full]260883[/ATTACH]
Geçmiş olsun. Zor bir süreç sizi bekliyor. Ruh sağlığınız bile bozuluyor. Sevdiklerinizi özlüyorsunuz, "İnsan içine ne zaman çıkacağım" diye bekliyorsunuz. Ama sabredin ve güçlü olun.
Ben iyileştim çok şükür. 14 gün tedavi sonunda negatifi gördüm. Temasta bulunduğum 2 arkadaş daha vardı. Onlar yine pozitif çıktı. 5 gün daha hastanede yatmak zorunda kaldılar. Test sonucunu beklemek bile büyük stres. Rabbim kimseyi düşürmesin.
Şimdi çok iyiyim. İştahsızlık ve mide bulantısı devam ediyor ama diğer tüm semptomlar geçti. Bazen sürprizler olmuyor değil. Geçen gün durup dururken kustum. Ağzımdan hatta burnumdan bile geldi. Sanırım vücut ayarlarım biraz bozuldu. 14 günde 7kg kaybettim.. Bunlar da düzelir inşallah. Ölümün nefesini ensemizde hissettik. Olacak o kadar şeyler.
Allah şifa versin.[ATTACH=full]260883[/ATTACH]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.