Konuya cevap cer

Evet hocam haklısınız max 5 idi ben yanlış yazmışım. Bize en son amip dediler ama biraz araştırınca bir çok laborantin diskidaki bir madde ile amipi karıştırdığıni öğrendim. Ayrıca testler malesef randimansiz aslında hasta olan kişilerde dahi büyük bir kesimde - çıkıyormuş. Banada beyin cerrahı arkadaşım testler hasta olan kişide 3 kez üst üste negatif çıkabiliyor dedi. Sizde bizde sanırım covid i atlattık. Bizdende günlük yaklaşık 1000 TL aldılar ve 4 gün çocuk su dahi içmediği için serum bağlamaya gittik her gün test ilaç serum. Allaha şükür biz bir şekilde atlattık inşallah hasta olan herkes atlatır. Ben ve eşim sağlığıma çok dikkat ediyorum evde ev yoğurdu turşu kefir ev yemekleri eksik olmaz bu dönemde az miktarda c ve d vitamini de destek aldım (güneşe çıkamadığım günlerde d vitamini destek aldım) babam kalp hastası olduğu için onada her gün baskı ile c vitamini verdim ama çocuk hasta olmuyor diye ona dikkat edemedik yada bünyesi zayıftı herhalde. Bana eşime ve babama hicbirsey olmadı çok hafif karın ağrısı ile atlattık.

Buradan herkese tavsiyemdir güneşe cikamiyorsaniz d vitamini azda olsa alın c vitamini abartmadan yine her gün alın. Evde ev yoğurdunu tursuyu eksik etmeyin muhakkak nohut mercimek kuru fasulye gibi baklagiller ve yumurta tüketin ben bunlar sayesinde çok hafif atlattigima inanıyorum. Herkese sevgi ve saygilarimla

Geri