Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hocam sıkıntı şurda. Ben aracı 6 ustaya götürdüm. İyi bir rot balansçıyada götürdüm. 6 ustadan 5 i hiç bişey bulamadı. 1 i ise direksiyon kutusu dedi. Direkt te en son sökülmesi gereken yer direksiyon kutusunu söktürmek istemiyorum. Rot balansçı usta ise motor takozu diyor. Ayrıca fren kaliperlerinde boşluk var dedi. Fren kaliper boşluğuda bu denli bir kıt küt sesine neden olmaz diyor.Ama motor ustaları da motor takozu sağlam dedi. Lifte aracın amortisörlerine bakınca ikisininde körükleri her yerinden parçalandığını gördüm. Amortisörün en üst somunu buna neden olur mu yada bilyaları? Dediğim gibi gaza ani basıp çekince bir boşluk varmış gibi kıt kıt vuruyoriPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam sıkıntı şurda. Ben aracı 6 ustaya götürdüm. İyi bir rot balansçıyada götürdüm. 6 ustadan 5 i hiç bişey bulamadı. 1 i ise direksiyon kutusu dedi. Direkt te en son sökülmesi gereken yer direksiyon kutusunu söktürmek istemiyorum. Rot balansçı usta ise motor takozu diyor. Ayrıca fren kaliperlerinde boşluk var dedi. Fren kaliper boşluğuda bu denli bir kıt küt sesine neden olmaz diyor.Ama motor ustaları da motor takozu sağlam dedi. Lifte aracın amortisörlerine bakınca ikisininde körükleri her yerinden parçalandığını gördüm. Amortisörün en üst somunu buna neden olur mu yada bilyaları? Dediğim gibi gaza ani basıp çekince bir boşluk varmış gibi kıt kıt vuruyor
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.