Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Herseyi kullanici hatasina baglayan firma bence de sanzimani degistirmez. Istemiyorum kimsenin bu sorunu yasamasini fakat park ederken kurallara uyan sakin kullanan ve bakimlarini serviste yaptirmis bir kullanici bu sorunu yasarsa servislerin gercek yuzunu aci bir sekilde goreceklerdir. Araba dedigin yeri geldiginde sert kullanimi da kaldirabilmelidir. Oyuncak arabaya mi biniyoruz ki aman yavas sureyim aman S moda almayim dikkatli sureyim diyelim. 250-300 bine araba satiyorlar sonuc itibariyle ve tum kullanici tipine uygun uretmeliler diye dusunuyorum. Bu araci genci de kullaniyor yaslisi da ...ES7 2004FB7 2013FC5 2017TUCSON 2015
Herseyi kullanici hatasina baglayan firma bence de sanzimani degistirmez. Istemiyorum kimsenin bu sorunu yasamasini fakat park ederken kurallara uyan sakin kullanan ve bakimlarini serviste yaptirmis bir kullanici bu sorunu yasarsa servislerin gercek yuzunu aci bir sekilde goreceklerdir. Araba dedigin yeri geldiginde sert kullanimi da kaldirabilmelidir. Oyuncak arabaya mi biniyoruz ki aman yavas sureyim aman S moda almayim dikkatli sureyim diyelim. 250-300 bine araba satiyorlar sonuc itibariyle ve tum kullanici tipine uygun uretmeliler diye dusunuyorum. Bu araci genci de kullaniyor yaslisi da ...
ES7 2004
FB7 2013
FC5 2017
TUCSON 2015
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.