Konuya cevap cer

Dedikleriniz teorikte doğru lakin pratikte maalesef böyle olmuyor. Honda 2.0 ve üstü motorlarda muhakkak tam otomatik şanzıman kullanıyor ( güncel olarak 10AT)

Dediğiniz gibi kayıp olsaydı örneğin  turbo benzinli Bmw’lerin bizden çok daha geri kalmaları gerekiyordu. ( stock vs stock olarak 100-200 de bizden geriler onuda belirtiyim.)


ZF 9 bizim araçlarımız için yeterli bir şanzıman olsada Tamamen ZF 8 başarısı üzerine kurulu bir satış pazarlamasıyla piyasada lanse ediliyor.

CRV ve Civic ikilisindede denedim anlatıldığı kadar iyi bir şanzıman değil. Şahsen Tam otomatik bir şanzıman alınacaksa ZF 9 yerine Honda 10 AT gelmesini isterim.

Honda Accord ile büyük övgü toplayan bir şanzıman 10 AT (ZF 9 ise Amerikada’ki testlerde beğenilmemişti)


Geri
Üst