Cvt şanzıman ömrü

2016 170 binde yeni aldım. Duzcede otomatik anlayan yok sanırım sakarya honda servisten bakim yaptırmayı düşünüyorum.yag bakimi yapılması lazım sanjiman yagi ne zaman değişmiş bilmiyorum.okudum 300 bin tl civarı bozulursa tutar diyorlar icim karardı 2 kişi daha dese arabayı satacak seviyeye geldim.aslinda iyi araba demisrldi zincirli dediler bunlar kyisli mi zincirlimi en kısa zamanda cvt ve yağ bakımını yaptiracam

Öğrendiğim kadarıyla kendi hinda hafta 2 yagi varmış haricinde kullanmamak gerekliymis bu yag 0.30 sanırım ve elektrik geçirmez mis nötr yağmış karti bozulmaması için servise gidecem sanırım yarın fiyat alicam otomatikcide fiyat aldım 4000 cvt yag e 2500 bakim icin dendi

2016 170 binde yeni aldım. Duzcede otomatik anlayan yok sanırım sakarya honda servisten bakim yaptırmayı düşünüyorum.yag bakimi yapılması lazım sanjiman yagi ne zaman değişmiş bilmiyorum.okudum 300 bin tl civarı bozulursa tutar diyorlar icim karardı 2 kişi daha dese arabayı satacak seviyeye geldim.aslinda iyi araba demisrldi zincirli dediler bunlar kyisli mi zincirlimi en kısa zamanda cvt ve yağ bakımını yaptiracam
FC5lerde CVT sistemi zincirli ama daha önce şanzıman yağının ne zaman degistigi belli olmayan CVT bir araç almak cidden büyük risk.
Maalesef FC5 kasa daha önceki kasaların şanzıman dayanıklıliginin kaymağını yiyor ama kendisi dayanıklı degil maalesef.

Geri