Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
CVT şanzıman için yağ alırken HCF-2 dememiz yeterli mi arkadaşlar?Aracın FC5 kasa 125hp/182hp veya FE1 kasa 129hp/182hp olmasının bir önemi var mı?Alıp kendim değişim yapacağım 2019 makyajlı Vtec Turbo için. Motor yağı, yağ filtresi, hava-polen filtresi ve CVT şanzıman yağı değiştireceğim.Yetkilinin aracı alıp aşağıya bir yere götürüp 2-3 saat sonra tamam değiştirdim demesi, özelinde aracın yanına yaklaştırmaması, yıllardır gittiğim usta-arkadaşımın gevşekliği vs. vs. derken kendim yapmaya karar verdim. Zaten hepsinden de temiz ve sağlam iş çıkarırım Evelallah
CVT şanzıman için yağ alırken HCF-2 dememiz yeterli mi arkadaşlar?
Aracın FC5 kasa 125hp/182hp veya FE1 kasa 129hp/182hp olmasının bir önemi var mı?
Alıp kendim değişim yapacağım 2019 makyajlı Vtec Turbo için. Motor yağı, yağ filtresi, hava-polen filtresi ve CVT şanzıman yağı değiştireceğim.
Yetkilinin aracı alıp aşağıya bir yere götürüp 2-3 saat sonra tamam değiştirdim demesi, özelinde aracın yanına yaklaştırmaması, yıllardır gittiğim usta-arkadaşımın gevşekliği vs. vs. derken kendim yapmaya karar verdim. Zaten hepsinden de temiz ve sağlam iş çıkarırım Evelallah
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.