Konuya cevap cer

Ynt: detailing'e amatör  girişim

Ynt: detailing'e amatör  girişim

Hocam hayırlı olsun, yeni bir detailingcinin doğuşuna şahit oluyoruz :D

Hocam aldığınız atas ürünleri konsantre mi? kullanıma hazır fısfıs şişelerde mi?

1-Atas Hydrorep Hizli Cila : Hocam bunu ciladan ziyade quick detailer olarak düşünebilirsin.

2- Meguiars Swirlx Hare Giderici : autoglym srp almak istedim, ancak aldığım yerde o yoktu. Iki kargo olmasın diye bundan aldım.

Hafta sonu Swirlxi kullandım, honda boyasının yumuşak olmasından dolayı hare giderici ile yüzeysel bazı çizikleri el ile gayet güzel yok ettim.

3-Atas Est Konsantre Motor Ve Jant Temizleyici : jant için kullanırım diye aldım.

Konsatre aldıysanız sulandırma önemli !

Est güçlü bir kimyasal dikkatli kullanmanı tavsiye ederim, linkteki jant fırçasını yeni aldım jantlarımıza tam uyumlu çıktı jant içlerini kolaylıkla zahmetsiz temizleyebiliyor tavsiye ederim.

http://www.buyincoins.com/item/18114.html

4-Atas Resinol

5-İpa

1/1 sulandırmayı unutmayalım

6-Meguairs Wash Mitt Mikrofiber Yikama Eldiveni

7-Meguiars El İle Uygulama Pedi

8-Atas Vinet : kullanacağım yer yok ama sipariş vermişken aldım. Dursun kenarda..

Konsatre aldıysanız sulandırma önemli, saf hali kumaşı delecek kadar güçlü bir kimyasal, temizleme özelliği güzel bir ürün.

9-Uber Blue Extra Büyük Mikrofiber Kurulama Bezi

10-Autoglym Hi-Tech Elle Cila Wax Uygulama Pedi

11-Collinite 915 Boya Koruma Wax : finish kare alacaktım ancak bu da aldığım yerde yoktu. Deneyelim bakalım.

Fk gibi kaliteli bir wax işini görcektir.

12-Atas Pneubell Tsp Mat Lastik Parlatici Koruyucu

Hocam bunu davlumbazlara kullanabilirsiniz, lastikler için meg. endurance den şaşmayın.

13-Atas Autobella Şampuan : almışken biraz alıyım dedim, gözüm şampuana doysun.

Hocam bu şampuanın ph değerini bilmiyorum, değerler yüksekse waxı sökebilir bence şampuanda seçici olun.

14-Bol Tüylü Wax Cila Silme Bezi

Bezin markası Eurow mu?

15-Kil Soft 100 Gr

Kilin markası?

Geri