Civic FE1 Devir yükseldikçe gelen ses?

Ad Soyad
Abdullah Özel
Aracınız
Civic FE1 2023
Devir yükseldikçe yani gaza bastığımda bir uğultu ötme sesi ya da ıslık benzeri bir ses geliyor. Daha önce de var mıydı bilemedim fakat şu sıralar bayağı bir kulağıma geliyor önceden olsa farkederdim diye düşünüyorum araç 2023 21 bin kilometrede. Cvt den geliyor diye düşündüm ama bilemedim tam.

Ad Soyad
Ahmet Ayhan
Aracınız
Civic FE1 2022
Devir yükseldikçe yani gaza bastığımda bir uğultu ötme sesi ya da ıslık benzeri bir ses geliyor. Daha önce de var mıydı bilemedim fakat şu sıralar bayağı bir kulağıma geliyor önceden olsa farkederdim diye düşünüyorum araç 2023 21 bin kilometrede. Cvt den geliyor diye düşündüm ama bilemedim tam.

Hocam bu kayıdı uzun kullanım ve yüksek hızlara çıktıktan sonra mı çektiniz?

Ad Soyad
Murat Demir
Aracınız
Civic aracım yok

Araç uzun kullandıktan sonra bende de oluyor cvt ısınmasından denmişti sanki forumda.

Ad Soyad
Abdullah Özel
Aracınız
Civic FE1 2023
Hocam bu kayıdı uzun kullanım ve yüksek hızlara çıktıktan sonra mı çektiniz?
Bu videodan önce gazladım biraz ama hiç gazlamasam bile aynı şekilde ses yapıyor ben de ilk ısındığındandır diye düşünmüştüm fakat daha soğukken bile aynı ses geliyor devir yükselince. Bu videodan önce de 200 enkadar çıktım geri indim en fazla 12 13 saniye 200 le gitmişimdir.

Ad Soyad
Ahmet Ayhan
Aracınız
Civic FE1 2022
Araç uzun kullandıktan sonra bende de oluyor cvt ısınmasından denmişti sanki forumda.
Evet bende konu sahibi arkadaşa onun için sordum hocam. Cvt ısınması durumuna benziyor ama daha teknik bilgiye sahip arkadaşlar bilgi vereceklerdir

Geri