Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ynt: direksiyon gicirtisi....ve iki paylasimYnt: direksiyon gicirtisi....ve iki paylasim[quote author=NoFeaR link=topic=714.msg11800#msg11800 date=1410039897]Hocam, direksiyon sürekli ses çıkarmıyor olsa bile yetkili servise uğramanızı mümkünse kayıt tutturmanızı tavsiye ederim, problem ileride büyürse en azından daha önceden geldiğiniz sorunu onların bulamadığı kayıt altında olmuş olur.Navi için ben kendi navimde radyoyu hiç kapatmayı denemedim, menü içerisinde sizinde dediğiniz gibi başka bir fonksiyonu açarak kapatıyorum, dinlemek istemediğim zamanlarda sesini komple kapatıyorum.Yakıt tüketimi bence gayet güzel, yol faktörleri olmasa rahatlıkla 20 kuruşu görebilirmişsiniz.
Ynt: direksiyon gicirtisi....ve iki paylasim
[quote author=NoFeaR link=topic=714.msg11800#msg11800 date=1410039897]
Hocam, direksiyon sürekli ses çıkarmıyor olsa bile yetkili servise uğramanızı mümkünse kayıt tutturmanızı tavsiye ederim, problem ileride büyürse en azından daha önceden geldiğiniz sorunu onların bulamadığı kayıt altında olmuş olur.
Navi için ben kendi navimde radyoyu hiç kapatmayı denemedim, menü içerisinde sizinde dediğiniz gibi başka bir fonksiyonu açarak kapatıyorum, dinlemek istemediğim zamanlarda sesini komple kapatıyorum.
Yakıt tüketimi bence gayet güzel, yol faktörleri olmasa rahatlıkla 20 kuruşu görebilirmişsiniz.
Tatilden geldiğimden beri ses yok. Yine de içim rahat etmedi, servise gittim. Ancak dediler ki eğer ses yoksa yapabileceğimiz bişey yok. Sesi duymamız gerek. En iyisi ses çıktığında gelin ya da sesi cepten kaydedin dediler....
İş emri bile açmadılar....
Sahi bu ses anlık bir şey olabilir mi? bir daha yapmadı.
[/QUOTE]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.