Civic FD6 Direksiyon kutusu tamiri yaptıran var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lazo361
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkdaşlar merhaba bendede aynı sorun oldu direksiyon kutusu arızası lak luk ses geliyordu yaptırdım
fakat bu sefer direksiyon sertleşti
yapan usta 1 ay gibi zamanda alışır eski halini alı diye söyledi ama beni tatmin etmedi
yaptıran arkadaşlar direksiyonda toplama sıkıntısı yani u dönemeçlerde direksiyon topluyormu yada direksiyonda aşırı bir sertlik varmı
ben yaptırdım direksiyon sertleşti ve direksiyon zor topluyor
Merhaba Sorunun düzeldi mi?

Arkadaşlar merhaba
Direksiyon kutusu hakkında genel birşey paylaşmak istedim. Eğerki tak sesi ve diskleri degistirdiğiniz halde titreme ses varsa direksiyon kutusunu degistirmek yerine yada 500 700 tl onarım için vermek yerine ilk direksiyon tıkırtı burclarını kontrol ettirin gerekirse ilk o parçayı değiştirip bir deneme sürüşüne çıkın . Son 2 aracımda fd6 kasa ve 2 aracdada ayni sorun vardi burc degistirme islemiyle sorunu hallettim . Genellikle özel yada orjinal servislerde direk kutu değişimine gidiliyor . Milli servet. Cebe zarar :)

Hayırlı günler ...

SM-N920C cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
O yeşil parçalar tıkırtı Burcu değil hocam öncelikle belirtmek isterim parçanın adı stop rubber olarak geçiyor, yani rot kolunun kremiyer milinin geçtiği yere sert vurmasını engelleyen parçadır kendisi 🙂

Geri