Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Merhaba bu sorunu bende yaşıyorum direksiyon belli hızdan sonra garip sertleşiyor ve takılıyor hissi mevcut int ten araştırınca forumda bu konuyu gördüm öncelikle herkese geçmiş olsun ben bugün Bursa Honda yetkili servisine götürdüm aracı ordaki ilgili kişiyle yol testine cıktık çok normal geldi ona nedense böyle bir şikayetten daha önce bize gelen olmadı dedi ama bence bi problem var böyle tık tık çevriliyormis gibi oluyor 80 den sonra değişik bi hissiyat olarak anlaşılıyor size sorucagım soru daha önce bu problemi yaşayıp çözen varsa emsal olarak sorunun bu problemin ismi nedir ne diye tasvir etmem lazım ,kullan yetkili bi problem görmedi fakat çok içinize sinmiyorsa servise bırakın dedi randevu oluşturdum o zamana kadar emsal teşkil etmesi için daha önce yaşamış kişilerden uyardım bekliyorum çok teşekkür ederim şimdidenDipnot:aracı dün aldım 12.000 de test sürüşünde yüksek hızlara çıkmadığım için farketmedimiPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Merhaba bu sorunu bende yaşıyorum direksiyon belli hızdan sonra garip sertleşiyor ve takılıyor hissi mevcut int ten araştırınca forumda bu konuyu gördüm öncelikle herkese geçmiş olsun ben bugün Bursa Honda yetkili servisine götürdüm aracı ordaki ilgili kişiyle yol testine cıktık çok normal geldi ona nedense böyle bir şikayetten daha önce bize gelen olmadı dedi ama bence bi problem var böyle tık tık çevriliyormis gibi oluyor 80 den sonra değişik bi hissiyat olarak anlaşılıyor size sorucagım soru daha önce bu problemi yaşayıp çözen varsa emsal olarak sorunun bu problemin ismi nedir ne diye tasvir etmem lazım ,kullan yetkili bi problem görmedi fakat çok içinize sinmiyorsa servise bırakın dedi randevu oluşturdum o zamana kadar emsal teşkil etmesi için daha önce yaşamış kişilerden uyardım bekliyorum çok teşekkür ederim şimdiden
Dipnot:aracı dün aldım 12.000 de test sürüşünde yüksek hızlara çıkmadığım için farketmedim
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.