Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Çok haklısınız, acayip can sıkıcı bir durum ve sizin adınıza üzüldüm gerçekten. Tecrübenizi paylaştığınız için de şahsen teşekkür ederim. Bu tarz paylaşımlar sadece aynı problemi yaşayanlar için değil, bu aracı satın alma niyetinde olanlar için çok faydalı bence. Mesela ben 10 yıldır kullandığım FB7 aracımın sorunsuzluğundan son derece memnunum (öncesinde de 4 yıl FD6), ama aracın yaşı arttığı için kaşıntı misali sürekli kafamda “acaba FE zamanı mı?” diye düşünüyordum (hemde araç içine gelen yol sesinin bu kasada bile hala çok fazla olduğu yorumlarını okuyupta hiç hoşlanmadığım halde). Sonuçta iyi ki yeni kasaya geçmemişim ve bu halde geçmem de. Benim için görünen o ki; ya uzun bir süre daha FB7’ye devam, ya da Honda’ya uzun bir ara (en azından civic’e). Hatta bu tecrübeleri gördükten sonra piyasaya yeni çıkan bir aracı 2 yıl geçipte kronik sorunlarını görmeden satın almam galiba. Yoksa işimiz tamamen şansa bakıyor.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.