Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
insanları neden böylesine olumsuz etkilemekte ısrarlıyız anlamıyorum, arkadaşlar tüm dünyada 100binlerce civic satılıyor 2021den beri tahmin edersiniz çoğu 15bini geçmiştir dediğiniz gibi olsa kıyamet kopardı bunun denklemini yapabilmek için bilim adamı olmaya gerek yok 64bin kmde olan ve en ufak direksiyon problemi olmayan araca bizzat bindim, istanbulda olan (inanmakta zorlanan) arkadaşlarımız için gidip test edebilirler, plaka,ceb no vs özelden paylaşırım.
insanları neden böylesine olumsuz etkilemekte ısrarlıyız anlamıyorum, arkadaşlar tüm dünyada 100binlerce civic satılıyor 2021den beri tahmin edersiniz çoğu 15bini geçmiştir dediğiniz gibi olsa kıyamet kopardı bunun denklemini yapabilmek için bilim adamı olmaya gerek yok
64bin kmde olan ve en ufak direksiyon problemi olmayan araca bizzat bindim, istanbulda olan (inanmakta zorlanan) arkadaşlarımız için gidip test edebilirler, plaka,ceb no vs özelden paylaşırım.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.