Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hocam ben araç camlarını film kaplatirken janta da yapmasını istedim is yeri sahibi arkadaşımdı birazda üşendi al sana folyo evinde fön yokmu kendin çek dedi boylelikle kendim yaptım evdeMetal kısmına gelince önce kırmızı çekip temizleyip düzenledikten sonra aynı yöntemle metalik folyo ile metal kısımlarında aradan çıkartabilirsiniz.metal yerine daha farklı renklerde kullanabilirsiniz. Beyaz yada karbon gibi.Fakat metal folyoyu yapistiriken kırmızı kismada yapisacagi için metal folyoyu sokerken yine ısıtıp sokmenizde fayda var bir ihtimal kırmızıya zarar vermemesi içinAlttaki linkte bir örnek fiyatlama var araçlarda kullanıldığı yazıyor ama daha farklı seçenekler mutlaka vardır .[URL unfurl="true"]https://m.n11.com/yapiskanli-folyo-her-renk-her-boyut-P274981878?Renk=Beyaz&Boyut=30x30&gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQjw6eTtBRDdARIsANZWjYZ1e4j1kP2qj9EWi9zWNQCUQ2aCkDNkTy0QPddUJSgCqgx-Rht1z8MaAryzEALw_wcB[/URL]
Hocam ben araç camlarını film kaplatirken janta da yapmasını istedim is yeri sahibi arkadaşımdı birazda üşendi al sana folyo evinde fön yokmu kendin çek dedi boylelikle kendim yaptım evde
Metal kısmına gelince önce kırmızı çekip temizleyip düzenledikten sonra aynı yöntemle metalik folyo ile metal kısımlarında aradan çıkartabilirsiniz.metal yerine daha farklı renklerde kullanabilirsiniz. Beyaz yada karbon gibi.
Fakat metal folyoyu yapistiriken kırmızı kismada yapisacagi için metal folyoyu sokerken yine ısıtıp sokmenizde fayda var bir ihtimal kırmızıya zarar vermemesi için
Alttaki linkte bir örnek fiyatlama var araçlarda kullanıldığı yazıyor ama daha farklı seçenekler mutlaka vardır .
[URL unfurl="true"]https://m.n11.com/yapiskanli-folyo-her-renk-her-boyut-P274981878?Renk=Beyaz&Boyut=30x30&gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQjw6eTtBRDdARIsANZWjYZ1e4j1kP2qj9EWi9zWNQCUQ2aCkDNkTy0QPddUJSgCqgx-Rht1z8MaAryzEALw_wcB[/URL]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.