Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Buna imkansız diyecem ama büyük konuşmuyorum.120000 km gider diyen usta için acaba ben doğru bir yere mi gidiyorum diye sorgulasan iyi edersin şahsen ben aracıma dokundurtmam böyle birine. Siz o km ye hiç balata değişmeden nasıl geldiniz bilmem ama muhtemelen balatalarınız özelliğini zaten çoktan kaybetti frenlemede sorun yaşamamanız çok ilginç çünki diskler çizilmiş olması gerekir. Bence en kısa sürede servis olmasada boschcar gibi kurumsal bir yere gidip aracınıza baktırsanız iyi edersiniz.LG-H850 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Buna imkansız diyecem ama büyük konuşmuyorum.120000 km gider diyen usta için acaba ben doğru bir yere mi gidiyorum diye sorgulasan iyi edersin şahsen ben aracıma dokundurtmam böyle birine. Siz o km ye hiç balata değişmeden nasıl geldiniz bilmem ama muhtemelen balatalarınız özelliğini zaten çoktan kaybetti frenlemede sorun yaşamamanız çok ilginç çünki diskler çizilmiş olması gerekir. Bence en kısa sürede servis olmasada boschcar gibi kurumsal bir yere gidip aracınıza baktırsanız iyi edersiniz.
LG-H850 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.