Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Açıkcası , dünya otomotiv endüstrisine hükmeden ülke Almanya olduğu için ben Danimarka veya İngiltere den ziyade, Almanların ne karar alacağı ile daha fazla ilgileniyorum.Esasında Web den araştırdığınızda, Almanya nın 2030 da içten yanmalı motor üretimini sonlandıracağı bilgisine ulaşılıyor , fakat bunun doğrusu 2035 galiba , bununla ilgili referansım da Top Gear programının yeni versiyonu olan Grand Tour . Dizel motorlar konusuna gelince , burada bir dayatma olmayacak ama Mercedes, BMW gibi önemli üreticilerin bir iki yıla kadar kademeli olarak dizel versiyonları ürün gamından kaldıracağı söyleniyor . Fiat ta , Mültijet motorlarla Avrupa da ciddi satış başarısı yakalamış olmasına rağmen bu furyaya katılacağı söyleniyor. Durum böyle yakın gelecek down sizing prensibiyle üretilen benzinlilerin ve hibrit modellerin , daha uzak gelecek ise elektriklileriniPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Açıkcası , dünya otomotiv endüstrisine hükmeden ülke Almanya olduğu için ben Danimarka veya İngiltere den ziyade, Almanların ne karar alacağı ile daha fazla ilgileniyorum.Esasında Web den araştırdığınızda, Almanya nın 2030 da içten yanmalı motor üretimini sonlandıracağı bilgisine ulaşılıyor , fakat bunun doğrusu 2035 galiba , bununla ilgili referansım da Top Gear programının yeni versiyonu olan Grand Tour . Dizel motorlar konusuna gelince , burada bir dayatma olmayacak ama Mercedes, BMW gibi önemli üreticilerin bir iki yıla kadar kademeli olarak dizel versiyonları ürün gamından kaldıracağı söyleniyor . Fiat ta , Mültijet motorlarla Avrupa da ciddi satış başarısı yakalamış olmasına rağmen bu furyaya katılacağı söyleniyor. Durum böyle yakın gelecek down sizing prensibiyle üretilen benzinlilerin ve hibrit modellerin , daha uzak gelecek ise elektriklilerin
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.