Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hocam simdi aradaki fiyat 10 bin..Simdi desenki ben bunlari yari fiyatina yaptiririm. Yaptirabilecegin seyler var yaptiramayacaklarin var. Parasıyla sonradan yaptiramayacaklarıni siralarsam hayalet gosterge , anahtarsız giris calıştırma birde ayarlanabilir hiz limitleyici ( normal hiz sabitleme her ikisinded var. ) hdmi cikisi yok ve tek usb ( bence tek usb de yetebilir )...gelelim parasini veripte yaptirabileceklerine on led far , deri koltuk, gelismis multimedya bunlar disarda ben yaptirmaya kalksam seni bilemem ,işcilikleri hariç 3500 on led far 1500 multimedya 2 3 bin tl arasida deri koltuk..yani sonuc olarak o aradaki 10 liralik fark alman otomobillerindekinin tersine yaptiramayscaklarinida sayarsak cok bile uygun. Karar senin
Hocam simdi aradaki fiyat 10 bin..
Simdi desenki ben bunlari yari fiyatina yaptiririm. Yaptirabilecegin seyler var yaptiramayacaklarin var. Parasıyla sonradan yaptiramayacaklarıni siralarsam hayalet gosterge , anahtarsız giris calıştırma birde ayarlanabilir hiz limitleyici ( normal hiz sabitleme her ikisinded var. ) hdmi cikisi yok ve tek usb ( bence tek usb de yetebilir )...gelelim parasini veripte yaptirabileceklerine on led far , deri koltuk, gelismis multimedya bunlar disarda ben yaptirmaya kalksam seni bilemem ,işcilikleri hariç 3500 on led far 1500 multimedya 2 3 bin tl arasida deri koltuk..yani sonuc olarak o aradaki 10 liralik fark alman otomobillerindekinin tersine yaptiramayscaklarinida sayarsak cok bile uygun. Karar senin
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.