Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hatchbackleri çok hoşuma gidiyor hocam da ben alacak olsam Sedana mecburum. Kalitesi ve tipi daha iyi bence de hb'nin. Bakım aralıkları bizim ülke "zorlu şartlar" olarak nitelendirildiği için böyle. Garantiden dolayı da servis sıkıntı. Mazot filtresi ne kadar değişiyor hocam ? 1300tl yüksek bir rakam gibi gözükse de fc5'ler genelde bu civarlarda bakım yaptırıyor malesef gördüğüm kadarıyla.Şanzımandan ötürü bir sınırlama mevcut sanırım 1.5turbo'da. Düzüyle de öyle mi bakmak lazm. Bir kaç videoda görmüştüm adam 235'i de geçiyordu sanki dizelle.
Hatchbackleri çok hoşuma gidiyor hocam da ben alacak olsam Sedana mecburum. Kalitesi ve tipi daha iyi bence de hb'nin. Bakım aralıkları bizim ülke "zorlu şartlar" olarak nitelendirildiği için böyle. Garantiden dolayı da servis sıkıntı. Mazot filtresi ne kadar değişiyor hocam ? 1300tl yüksek bir rakam gibi gözükse de fc5'ler genelde bu civarlarda bakım yaptırıyor malesef gördüğüm kadarıyla.
Şanzımandan ötürü bir sınırlama mevcut sanırım 1.5turbo'da. Düzüyle de öyle mi bakmak lazm. Bir kaç videoda görmüştüm adam 235'i de geçiyordu sanki dizelle.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.