Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Kesinlikle yanlış 2018 de yine ötv düşürdü devlet bayiler al-satçılar araba topladı 6 ay sonra kar edip sattılar, kesinlikle devlet kendi ötv gelirinden tasarruf yapmamalı, burada bir bayi var bir excel dosyası gördüm ekranında çalışanın aynen şu şekilde yazıyordu.Hyundai I20 Style A/T 2021 Model Alış : 147.000 TL (Kdv Dahil) Alış Tarihi : 20.10.2021 Ödeme Tarihi : Ödendi Durum : Satışa Kapalı Liste Fiyatı : 332.000 Aksesuar : 10.000 Satış Fiyatı : 342.000Tamamen bayilerin oyunu hiç bir markanın vs. suçu yok. O yüzden arkadaşlar yeni araba alacak kişilere sesleniyorum ayın başını bekleyin firmalar listeleri güncellemesinden sonra gidin ve liste fiyatından bile aşağı pazarlık yapın vermezlerse çıkın ve tüketici heyetine şikayet edin.
Kesinlikle yanlış 2018 de yine ötv düşürdü devlet bayiler al-satçılar araba topladı 6 ay sonra kar edip sattılar, kesinlikle devlet kendi ötv gelirinden tasarruf yapmamalı, burada bir bayi var bir excel dosyası gördüm ekranında çalışanın aynen şu şekilde yazıyordu.
Hyundai I20 Style A/T 2021 Model Alış : 147.000 TL (Kdv Dahil) Alış Tarihi : 20.10.2021 Ödeme Tarihi : Ödendi Durum : Satışa Kapalı Liste Fiyatı : 332.000 Aksesuar : 10.000 Satış Fiyatı : 342.000
Tamamen bayilerin oyunu hiç bir markanın vs. suçu yok. O yüzden arkadaşlar yeni araba alacak kişilere sesleniyorum ayın başını bekleyin firmalar listeleri güncellemesinden sonra gidin ve liste fiyatından bile aşağı pazarlık yapın vermezlerse çıkın ve tüketici heyetine şikayet edin.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.