Arkadaşlar bu sabah araca geldiğimde o da ne?Herşey donmuş yapışmış.Kapıyı açacam kapı kolları gövdeye yapışık.Arka kapı kolçağını yavaşça çekerek açabildim.Kendi kapı kolumu da aynı şekilde.Kuvvetle çeksem kesin zarar verecekti.Araca bindim.Kontak bas ön cam yariya kadar karlı sileceği bir yokladım off.Hemen kolu bıraktım.Demek ki otomatik de bırakılmayacak yoksa haberimiz olmayacak silecek çalışmaya zorlanacak hareket edemeyeceği için sonrasında silecek motoru puf.Aklıma hemen düğmeye basmadan aynalar geldi.Bir deneme hop hemen iptal.Demek ki aynalar da katlanmayacak katlı ise el alışkanlığı ile düğmesine hemen basılmayacak yoksa ya bir katır kutur sesi eşliğinde kırılma ya da zorlanmaya bağlı ayna motoru puf.Bunu da Allah tan bagajda donmamış su vardı dökerek buzları çözündürdüm sonra aynaları açabildim.Geri vitese taktım geri boş sensör donmuş dıııt sürekli ötüyor.Risk alarak kapatmak zorunda kaldım.Dikkat! açmayı unutmayın yoksa ummadığınız şekilde aracı dokundurursunuz.Ben direkten dönmüştüm.Yola çıktım cam açma düğmesine bir bastım cam da aynı şekilde donuk yapışmış hemen bıraktım.Böylece aracımda kış tecrübesini edinmiş oldum.Artık uzun süreli park sonrasında elimizde ılık su ile araca gidip aracı hazırlamamız gerekiyor.
LG-H815 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
LG-H815 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.