Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
İster VTEC teklemesi deyin ister vuruntu deyin ister silkeleme deyin hepsi aynı kapıya çıkıyor araç özellikle düşük devirlerde (1400-1500) arası bunu yapıyor LPG'de bariz hissediyorsunuz ama benzinde çok az ve nadir hissedersiniz varla yok arası bunun mantığını asla çözemedim LPG'de hissedilen teklemenin benzinde çok az ve nadir olmasını mantıken yakıt kaynaklı olduğunu düşünüyorsun ama çözümü yok Honda servisine sıfır aldığımdan beri her gittiğimde durumu anlatıyorum her yerini inceliyorlar bilgisayara bağlıyorlar verdikleri cevap hep sıfır hata hiçbir sıkıntı yok diyorlar servisteki ustabaşı 2012 yılından beri üretilen fabrikasyon LPG araçların hepsinde bu sorunun olduğunu HONDA japonya dahil durumu bildirdiklerini ama bir çözüm bulunamadığını söyledi bende artık kafaya takmayı bıraktım ya arabayı satacağım yada keyif alarak kullanmaya devam edecektim ben ikinci seçeneği seçtim eşimde arabayı çok seviyor başka araç istemiyor o yüzden kullanmaya devam
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.