Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
> Dizellerde dediğiniz gibi oluyor. Emme monifoldu ve egr tıkanması çok daha sık görülür. Dizel için bir çalışma gördüm. Güzel tespitler var.> Konu daha çok benzin ve lpgli araçlar için neler değişir bakmak lazım.> Egr daha çok şehir içi düşük ve orta devirlerde seyrederken devereye giren motor ısısını düzenleme, NO ve NO2 gazlarını azaltma gibi görevleri var. Emisyon için ise önem verilen gaz Co'dur. Birde lambda değerine dikkat ediyorlar. Diğerleri için herhangi bir skala görmedim.> Egr'nin yüksek performans sürüşlerinde devre dışı kaldığıda biliniyor. Kendine has soğutma sistemide var.> Egr'nin benzinde kirlenmesi az miktarda olurken lpgde böyle bir problem hiç olmamakta.> Sadece egr iptali ile lpgde oluşan silindir içi yanma ısısı nasıl etkileniyor? Akabinde egzos sıcaklığı ne kadar değişiyor iyi bilmek lazım. Yüksek ısı oradan gidip birde katalizörü eritmeye kalkmasın. Yada Egr'yi iptal edip lpgye Afr ayarı yapmak temiz iş olur gibi geliyor.Faaliyet Ayn-ı Lezzettir...
> Dizellerde dediğiniz gibi oluyor. Emme monifoldu ve egr tıkanması çok daha sık görülür. Dizel için bir çalışma gördüm. Güzel tespitler var.
> Konu daha çok benzin ve lpgli araçlar için neler değişir bakmak lazım.
> Egr daha çok şehir içi düşük ve orta devirlerde seyrederken devereye giren motor ısısını düzenleme, NO ve NO2 gazlarını azaltma gibi görevleri var. Emisyon için ise önem verilen gaz Co'dur. Birde lambda değerine dikkat ediyorlar. Diğerleri için herhangi bir skala görmedim.
> Egr'nin yüksek performans sürüşlerinde devre dışı kaldığıda biliniyor. Kendine has soğutma sistemide var.
> Egr'nin benzinde kirlenmesi az miktarda olurken lpgde böyle bir problem hiç olmamakta.
> Sadece egr iptali ile lpgde oluşan silindir içi yanma ısısı nasıl etkileniyor? Akabinde egzos sıcaklığı ne kadar değişiyor iyi bilmek lazım. Yüksek ısı oradan gidip birde katalizörü eritmeye kalkmasın. Yada Egr'yi iptal edip lpgye Afr ayarı yapmak temiz iş olur gibi geliyor.
Faaliyet Ayn-ı Lezzettir...
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.