Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ynt: egsoz Ynt: egsoz Bir de yakıtı arttırmasının sebebi gaza daha çok basma isteği doğurmasından kaynaklanıyor. Yoksa egzoz yokmuş gibi kullanırsanız aracı bir değişiklik olmayacaktır; katalizör ve orta susturucu da iptal olmadıkça. İptal bile olsa şehir içinde 9 litre yakan araba 11 litre yakmaz.Bu arada ufak bir düzeltme yapma gereği duydum. Elimden geldiğince Türkçe'mizi doğru ve düzgün kullanmaya çalışırım. Forum ortamında da düzgün kullanmakta fayda var. Birbirimize örnek olmamız gerekir diye düşünüyorum. Egsoz kelimesini egzoz olarak düzeltmek istiyorum affınıza sığınarak.ladacivolkan.blogspot.com
Ynt: egsoz
Bir de yakıtı arttırmasının sebebi gaza daha çok basma isteği doğurmasından kaynaklanıyor. Yoksa egzoz yokmuş gibi kullanırsanız aracı bir değişiklik olmayacaktır; katalizör ve orta susturucu da iptal olmadıkça. İptal bile olsa şehir içinde 9 litre yakan araba 11 litre yakmaz.
Bu arada ufak bir düzeltme yapma gereği duydum. Elimden geldiğince Türkçe'mizi doğru ve düzgün kullanmaya çalışırım. Forum ortamında da düzgün kullanmakta fayda var. Birbirimize örnek olmamız gerekir diye düşünüyorum. Egsoz kelimesini egzoz olarak düzeltmek istiyorum affınıza sığınarak.
ladacivolkan.blogspot.com
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.