EK 1 belgesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Etacli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Etacli

0
İnternette bulamadım ek 1 belgesi örneği olan var mı elinde varsa paylaşırsanız güzel olur şöforler odasına iki dk lık iş için para kaptırmak istemiyorum :)

İlbeyli58

Ek 1 belgesinin ne olduğunu bilmiyorum. Bilsem belki bende vardır hemen paylaşırım. Bilgilendirir misiniz? [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok işe yarar kendisi ama bana neden lazım olduğunu söyleyeyim lpg ruhsata işli değil ruhsata işletip emniyetten yeni ruhsat almak için doldurulması gereken belge . Şöforler odası 10 15 tl karşılığı doldurup veriyor bir de bi b..k yapıyorlarmış gibi gerine gerine yarım saatte bekleterek veriyor elemanlar . Onlara muhtaç olmamak için kendim doldurmak istediğim belge :)

İlbeyli58

Çok işe yarar kendisi ama bana neden lazım olduğunu söyleyeyim lpg ruhsata işli değil ruhsata işletip emniyetten yeni ruhsat almak için doldurulması gereken belge . Şöforler odası 10 15 tl karşılığı doldurup veriyor bir de bi b..k yapıyorlarmış gibi gerine gerine yarım saatte bekleterek veriyor elemanlar . Onlara muhtaç olmamak için kendim doldurmak istediğim belge :)

İlbeyli58

O dediğinden bende yok valla olsa da yardımcı olabilseydim [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

[MENTION=7740]Etacli[/MENTION] Ruhsat içerisinde bulunan yeşil bir belge var o mu :)

085b5ad46e8481dea86c5042b5e6af84.jpg

Belge bu. Diyeceksiniz ki bu ise niye arıyorsun :) excell formatında arıyordum kimsenin bilmemesine şaşırdım açıkçası:) yeşil değil yani :)

İlbeyli58

Zamaninda ben de aramistim ama bulup dolduramadim gittim pasa pasa verdim parasini aldim 5 saniye de doldurduklari belgeyi :) o parayi seve seve alacaklar hocam, kasma ?

LG-H815 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aynen vazgeçtim bende seve seve verecez artık :) parası bir şey değil aslında ama vurgun yapıyorlar

İlbeyli58

Şoförler odasından alınca 1-2₺ arasında bi fiyatı var bu kağıdın ancak ayakçılar 15-20₺ ye doldurup satıyor. Kağıdın üzerinde belge seri numarası var. Ben uğraşmadım verdim 15₺ :) git gel kendin doldurmaya çalış vakit=nakit [emoji4][emoji1303]

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri