Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Merhaba ,Biraz geç oldu ama sorunu bugün çözdük , servise gittim ustayı aldık çıktık yola .sesin geldiği yeri söküp gezmeye devam ettik .Sorun net olarak bulundu . Emniyet kemerinin sağ direğin altında bulunan makara sisteminden geliyormuş , elimizle tutunca ses kesiliyordu.orada oluşan ses içi boş olan direk içinden bir hoparlör etkisi ile yukarıda gibi duyuluyor .Sonuç olarak oradaki parçanın vidalarını falan sıktılar , etrafnda kablo sensör falan vardı sanırım onları daha bir güzel sabitlediler. Şimdi sessiz geziyoruz.Gittiğim servis Honda Damla Ataşehir . Aracı da oradan almıştım zaten . Belki birinize derman olur .
Merhaba ,
Biraz geç oldu ama sorunu bugün çözdük , servise gittim ustayı aldık çıktık yola .
sesin geldiği yeri söküp gezmeye devam ettik .
Sorun net olarak bulundu . Emniyet kemerinin sağ direğin altında bulunan makara sisteminden geliyormuş , elimizle tutunca ses kesiliyordu.
orada oluşan ses içi boş olan direk içinden bir hoparlör etkisi ile yukarıda gibi duyuluyor .
Sonuç olarak oradaki parçanın vidalarını falan sıktılar , etrafnda kablo sensör falan vardı sanırım onları daha bir güzel sabitlediler. Şimdi sessiz geziyoruz.
Gittiğim servis Honda Damla Ataşehir . Aracı da oradan almıştım zaten . Belki birinize derman olur .
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.