Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
kendi soruma kendim cevap verimradyatörün yanindaki depo yedek depo.su fazla oldugunda o depoya atıyor.ihtiyac halınde o depodan kullaniyor.su azaltma gibi bir imkani kalmamiş oluyor. oyüzden su koydukca devamlı almasinin sebebi yedek depo.antifirizli suyu aletiyle ölçtük -15 dereceye kadar var.kışa dogru ilave ederim.ama içindeki antifirizli su kırmızı.bende mavi olaninda var.hangisi renk daha iyi onu bilmiyorum ? yada kırmızının üzerine mavi koysak ne olur ? bu sorularmin cevapini beklıyorum
kendi soruma kendim cevap verim
radyatörün yanindaki depo yedek depo.su fazla oldugunda o depoya atıyor.ihtiyac halınde o depodan kullaniyor.su azaltma gibi bir imkani kalmamiş oluyor. oyüzden su koydukca devamlı almasinin sebebi yedek depo.
antifirizli suyu aletiyle ölçtük -15 dereceye kadar var.kışa dogru ilave ederim.ama içindeki antifirizli su kırmızı.bende mavi olaninda var.hangisi renk daha iyi onu bilmiyorum ? yada kırmızının üzerine mavi koysak ne olur ? bu sorularmin cevapini beklıyorum
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.