Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Saygı bizden muhsin hocam. hatta aklıma şimdi geldi (tabi önce kontrol etmek lazım ) Ürün zaten maksimum 2A çekiyor herhalde. Çakmaklığın etrafında bir ışık var. Farlara bağlı ise oradaki sokete takıp hiç uğraşmadan geçebilirsin. Ama farlara mı bağlı sürekli mi yanıyor hiç dikkat etmedim. Fotoğraftaki bizim çakmaklığın aynısı. okun ucundaki soket sadece o lambayı yakıyor. Sökülmesini araç kamerası montajında detaylı göstermiştim. Eğer farlara bağlı ise direk takılır.[ATTACH]210509[/ATTACH]
Saygı bizden muhsin hocam. hatta aklıma şimdi geldi (tabi önce kontrol etmek lazım ) Ürün zaten maksimum 2A çekiyor herhalde. Çakmaklığın etrafında bir ışık var. Farlara bağlı ise oradaki sokete takıp hiç uğraşmadan geçebilirsin. Ama farlara mı bağlı sürekli mi yanıyor hiç dikkat etmedim. Fotoğraftaki bizim çakmaklığın aynısı. okun ucundaki soket sadece o lambayı yakıyor. Sökülmesini araç kamerası montajında detaylı göstermiştim. Eğer farlara bağlı ise direk takılır.
[ATTACH]210509[/ATTACH]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.