Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Konu golf ile civic kıyaslamasına dönüşmüş. [emoji1787]Kimse ne istediğini bilmeden yazmış maalesef.Daha dün izinden geldim. Arkadaşın golf 7 sini kullanarak 250 km yol yaptık. Araba 82 bindeydi ve vites geçişleri gidişi yalıtımı ses sistemi çok güzel. Ama aması var. Sonuç hiç bir zaman civic fb7 ile girdiğim viraja golf ile giremedim. Hep bir kayabilirim hissi ve tırtıklı yollarda yol tutmama vb. Araç en boş olan versiyon ve hiç bir özelliği yok aracın ve dünya para. Ayrıca araç her ne kadar gaza basınca gitse de üst devirler alt devirler gibi değil. Honda da tam tersi. Araç hiç şanzıman arızası vermemiş ama baskı balata değişimi için 8 bin liralardan bahsediyordu. Ayrıca araç kalkışta 1 ve 2 viteslerle titriyordu. İşte sırf bu titreme olayı kavrama kaçırma ve bu yüksek fiyatları duyunca isterse altın kaplama olsun asla ama asla almazdım.Wolkswagen şehirli zengin kızıdır. Sana her gün güzellikler verdiği gibi pedikür menikür kuaför tektaş vb işleri bitmez.Honda köylü kızı gibidir. Sana çok şey vermez ama kuaförü makyajı yoktur. Saftır başkasına bakmaz seni üzmez. Ayaklarını yıkar.Bence çok haksızlık etmeyin hondaya o sizinle kör topal sonsuza kadar gider size sadıktır.FIG-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Konu golf ile civic kıyaslamasına dönüşmüş. [emoji1787]
Kimse ne istediğini bilmeden yazmış maalesef.
Daha dün izinden geldim. Arkadaşın golf 7 sini kullanarak 250 km yol yaptık. Araba 82 bindeydi ve vites geçişleri gidişi yalıtımı ses sistemi çok güzel. Ama aması var. Sonuç hiç bir zaman civic fb7 ile girdiğim viraja golf ile giremedim. Hep bir kayabilirim hissi ve tırtıklı yollarda yol tutmama vb. Araç en boş olan versiyon ve hiç bir özelliği yok aracın ve dünya para. Ayrıca araç her ne kadar gaza basınca gitse de üst devirler alt devirler gibi değil. Honda da tam tersi. Araç hiç şanzıman arızası vermemiş ama baskı balata değişimi için 8 bin liralardan bahsediyordu. Ayrıca araç kalkışta 1 ve 2 viteslerle titriyordu. İşte sırf bu titreme olayı kavrama kaçırma ve bu yüksek fiyatları duyunca isterse altın kaplama olsun asla ama asla almazdım.
Wolkswagen şehirli zengin kızıdır. Sana her gün güzellikler verdiği gibi pedikür menikür kuaför tektaş vb işleri bitmez.
Honda köylü kızı gibidir. Sana çok şey vermez ama kuaförü makyajı yoktur. Saftır başkasına bakmaz seni üzmez. Ayaklarını yıkar.
Bence çok haksızlık etmeyin hondaya o sizinle kör topal sonsuza kadar gider size sadıktır.
FIG-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.